جمعه, 24 مرداد 1404
 
دستاوردهای بخش علوم دامی

اهم یافته های تحقیقاتی

کاهش چربی لاشه بر اثر انتخاب ژنتیکی

 بهبود کیفیت چربی لاشه با انتخاب ژنتیکی

 تعیین کیفیت گوشت بزغاله های بومی استان

 تعیین احتیاجات مواد مغذی بره های در حال رشد

 افزایش بازده بره دهی در میش های لری بختیاری

 تعیین ارزش غذایی برخی از گیاهان مرتعی استان

 امکان تولید محصولات ارگانیک در سیستم عشایری

 تعیین نمره بدنی مناسب در گوسفندان لری بختیاری

 تعیین وضعیت و عملکرد گله های روستایی و عشایری

 تعیین فرصت های اقتصادی در گاوداری های خرده پا

 ایجاد رشد جبرانی در بره ها پس از محدودیت تغذیه ای

 امکان استفاده از آرد میوه بلوط در جیره ماهیان قزل آلا

 استفاده از آب پنیر و ملاس برای تهیه پروتئین تک یاخته ای

 استفاده از سطوح مناسب پروتئین و انرژی در جیره بزغاله ها

 کاربرد گیاهان داروئی و ویتامین E بر کیفیت گوشت بزغاله ها

 افزایش وزن بره های پرواری با استفاده از خوراک بلوک شده

 ارائه روش های مدیریتی پرورش گوسفند برای افزایش عملکرد

 تعیین ارزش غذائی پوسته بادام و استفاده از آن در دام های پرواری

 تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی در شتر یک کوهانه مناطق کویری

 ارائه مدلی مناسب و سودآور برای اصلاح نژاد گوسفند در سیستم روستایی

 تعیین اهداف اصلاحی برای گاو های شیری، بز بومی و گوسفند لری بختیاری

 شناسایی بسیاری از خصوصیات فنوتیپی و ژنتیکی گوسفندان نژاد لری بختیاری

 تعیین شاخص انتخاب برای بهبود رشد و ترکیب لاشه در گوسفندان لری بختیاری

 تعیین تابع توزیع زنده مانی و عوامل موثر بر آن در بره ها و میش های لری بختیاری

 بررسی اثر مدت زمان دوره شیرخوارگی بر رشد و خصوصیات لاشه بره های لری بختیاری

 بهره گیری از ضایعات زراعی ، باغی و کارخانجات برای تغذیه دام و تولید پروتئین حیوانی

 ارزیابی جایگاه بهسازی شده و سنتی بر عملکرد بهینه گوسفند در سیستم پرورشی روستائی استان

 تعیین کیفیت گوشت بره های آمیخته لری بختیاری و رومانف


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0